Projekt Verdensmål i Værdikæden deltog med to debatter på Madens folkemøde.
Fredag blev gevinsten ved madaffald debatteret. Panelet tog udgangspunkt i en ny beregner som viser den konkrete miljø- og klimamæssige effekt ved at udsortere madaffald til bioforgasning frem for forbrænding.
Panelet blev modereret af Karen Panum Thisted, projektleder på Verdensmål i Værdikæden, Global Compact Network Denmark, og bestod foruden af:
Lars Brødsgaard, Business Unit Director, Daka ReFood, Torben E Rosenstock
Direktør, Danmarks Restauranter & Cafeer, Tavs Nyord, Seniorkonsulent, CONCITO og Christian Bøjlund, Kok og indehaver af Madhuset Løgten.
Link til beregneren: Her
Lørdag gav panelet deres bud på fremtidens bæredygtige restaurant, panelet bestod af:
Moderator Trine Krebs, Grøn chef, Food Organisation of Denmark, Judith Kyst, Direktør, Madkulturen, Karen Panum Thisted,
Projektleder Verdensmål i Værdikæden, Global Compact Network Denmark og Kim Rahbek
Restauratør, landmand, talsperson for REGA