
Denne gruppe skal se på, hvordan restaurationer kan blive mere cirkulære primært ved at analysere al indkommende emballage, og dernæst ved at analysere de produkter og løsninger, der bliver indkøbt, når man skal starte en ny restauration.
Hvordan bliver restaurationer og leverandører i samarbejde bedre til at reducere, genanvende og genbruge alle de ressourcer som anvendes i en restauration?
Gruppen vil opstille retningslinjer for hvordan restaurationer kan være katalysatorer for den cirkulære omstilling af det danske samfund.
Viden
Find relevant viden for Værdikædegruppe A
Teams
I hver værdikædegruppe er der blevet dannet en række teams, som skal arbejde på specifikke udfordringer i branchen og på tværs af værdikæden.
For værdikædegruppe A er disse teams følgende:
Sortering af affald
Problemformulering
- Hvordan kan restaurationerne bedre sortere affald?
Emballage fra grossister
Problemformulering
- Hvordan kan grossisterne emballere og pakke på en måde, der giver lavere emballageforbrug?
Bedre sortering af tekstiler
Problemformulering
- Hvordan opnås en bedre sortering og genbrug/genanvendelse af tekstiler i restaurationsbranchen?
Genanvendelse af plastfustager
Problemformulering
- Hvordan kan vi optimere genanvendelsen af plastfustager til brug i restaurationsbranchen?