Nytårskur
Kom med til vores virtuelle nytårskur hvor vi ser på fremtidens madkultur
Vi skyder 2021 og projektets afsluttende år i gang med en virtuel nytårskur. Deltag via Zoom og få en opdatering på projektets innovationsprocesser og hør status på en presset restaurationsbranche. Slutteligt vil Judith Kyst, direktør i Madkulturen, fremlægge de seneste analyser om fremtidens madkultur.
Dato:
20. januar, 2021
Tid:
14.30 – 16.00
Sted:
Online via Zoom
Program
Eventet afholdes online via Zoom.
14.30-14.55: Update på innovationsprocesser inkl. Q&A
/v. Karen Panum Thisted, Projektleder i ViV
14.55-15.20: Temperaturmåling på restaurationsbranchen inkl. Q&A
/v. Torben E. Hoffmann Rosenstock, Direktør i DRC
15.20-15.58: Et blik på fremtidens madkultur inkl. Q&A
/v. Judith Kyst, Direktør i Madkulturen
15.58-16.00: Afrunding
/v. Karen Panum Thisted, Projektleder i ViV