Verdensmål i Værdikæden_Logo

Nytårskur

Kom med til vores virtuelle nytårskur hvor vi ser på fremtidens madkultur

Vi skyder 2021 og projektets afsluttende år i gang med en virtuel nytårskur. Deltag via Zoom og få en opdatering på projektets innovationsprocesser og hør status på en presset restaurationsbranche. Slutteligt vil Judith Kyst, direktør i Madkulturen, fremlægge de seneste analyser om fremtidens madkultur. 

Dato:
20. januar, 2021

Tid: 
14.30 – 16.00

Sted:
Online via Zoom

Program 

Eventet afholdes online via Zoom. 

14.30-14.55: Update på innovationsprocesser inkl. Q&A
/v. Karen Panum Thisted, Projektleder i ViV

14.55-15.20: Temperaturmåling på restaurationsbranchen inkl. Q&A
/v. Torben E. Hoffmann Rosenstock, Direktør i DRC

15.20-15.58: Et blik på fremtidens madkultur inkl. Q&A
/v. Judith Kyst, Direktør i Madkulturen

15.58-16.00: Afrunding
/v. Karen Panum Thisted, Projektleder i ViV

Josefine Rønn

Intern