Verdensmål i Værdikæden_Logo

Madens folkemøde 

Verdensmål i Værdikæden deltager på Madens folkemøde 

Verdensmål i Værdikæden afholder to debatter på Madens folkemøde. 

Fredag vil gevinsten ved madaffald blive debatteret under moderation af projektleder på ViV Karen Panum Thisted. Projektet har sammen med SDU netop lanceret en beregner hvor virksomheder for første gang vil kunne se den konkrete miljø- og klimamæssige effekt ved at udsortere madaffald til bioforgasning frem for forbrænding.

Panelet vil tage udgangspunkt i den nye beregner, de er:

Lars Brødsgaard, Business Unit Director, Daka ReFood, Torben E Rosenstock
Direktør, Danmarks Restauranter & Cafeer, Tavs Nyord, Seniorkonsulent, CONCITO og Christian Bøjlund, Kok og indehaver af Madhuset Løgten.

Lørdag bliver fremtidens bæredygtige restaurant undersøgt af panelet bestående af:    

Moderator Trine Krebs, Grøn chef, Food Organisation of Denmark, Judith Kyst, Direktør, Madkulturen, Karen Panum Thisted,
Projektleder Verdensmål i Værdikæden, Global Compact Network Denmark og Kim Rahbek
Restauratør, landmand, talsperson for REGA

Dato:
24. september 2021

25.september 2021

Tid: 
Kl. 13.00 – 13.45

14.30 – 15.15 

Sted:
Søvej 10, 4930, Maribo

Tilmeldingsfrist:

24. september 2021

Karen Panum Thisted

Projektleder på Verdensmål i Værdikæden

Tel: 28601130
E-mail: kapt@globalcompact.dk