Verdensmål i Værdikæden_Logo

Målret dit arbejde mod madspild

FN estimerer, at 1/3 af alt produceret mad aldrig bliver spist. Nøglen til at reducere madspild er at måle på det. Så enkelt kan det siges.

Hvert et kilo tæller – for klimaet, for økonomien i din forretning og medarbejdernes arbejdsglæde. For det er langt mere tilfredsstillende, at den mad der bruges tid og dygtige kokkekræfter på at tilberede, bliver spist, fremfor at ende i skraldespanden. Ansvarlig brug af de vigtige ressourcer som råvarer, personale og tid sikres ved at have helt styr på forbruget. Det kan måling af madspild være med til at sikre. Og jo bedre måledata, jo mere reducering af madspildet.

Med det rette elektroniske målingssystem kan du skræddersy din dataindsamling, så det passer til din restauration, kantine eller cateringvirksomhed. På den måde kan du målrette din indsats for madspildsreduktion. Det lyder måske omfattende, men det behøver det ikke at være.

Kom og bliv klogere på mulighederne for målbare resultater i dit arbejde med at reducere madspild, når OnlinePOS og eSmiley står klar til at dele ud af erfaringer og viden med udgangspunkt i restaurantkæden GRØD som case.

Dato:
Onsdag d. 25. august 2021

Tid: 
Kl. 9.30-11.00

Sted:
Coco Hotel, Vesterbrogade 41, 1620 København K

Tilmeldingsfrist:
22. august 2021

Foreløbigt program

9.00-9.30: Ankomst og kaffe/the

9.30: Velkomst
v. Pernille Sørup Asmussen, CSR konsulent, Danmarks Restauranter og Caféer – DRC

9.35: Hvordan måler du dit madspild og sikrer data i rette mængder? Inkl Q&A
v. Mette Toftegaard Rasmussen, Head of Foodwaste Solutions, eSmiley

10.00: Hvordan bruger du data til lagerstyring og indkøb – og får bragt dit madspild i bund? Inkl Q&A.
v. Lasse Peters, CEO, OnlinePOS

10.30: En inspirationscase: GRØDs arbejde med indsamling af data
V/ Karen Panum Thisted, Projektleder, Verdensmål i Værdikæden

10.40: Spørgsmål og diskussion

11.00: Tak for i dag

Karen Panum Thisted

Project Manager