Kick Off Konference Verdensmål i Værdikæden
Det officielle startskud til Verdensmål i Værdikæden lyder tirsdag d. 29. oktober 2019 på Pladeværkstedet på Refshaleøen.
Global Compact Network Denmark, Danmarks Restauranter og Cafeer, Restauratørernes Garantiordning og Industriens Fond er glade for at kunne byde velkommen til den store åbningskonference for Verdensmål i Værdikæden.
Sammen skal projektets deltagere arbejde for at finde innovative, bæredygtige løsninger til restaurationsbranchen.
Projektet vil mere specifikt fokusere på ”Fremtidens Ressourcer & Emballage” samt ”Fremtidens Fødevarer” og under disse to overordnede emner, vil fire værdikædegrupper tage sin form:
Fremtidens Ressourcer & Emballage:
- Værdikædegruppe A: Den Cirkulære Restauration
- Værdikædegruppe B: Fremtidens Take Away System
Disse grupper vil faciliteres af Ditte Lysgaard Vind fra Lendager TWC.
Fremtidens Fødevarer:
- Værdikædegruppe C: Fra Græs til Gæst
- Værdikædegruppe D: Fra Madspild til Ressource
Disse grupper vil faciliteres af Mads Werge fra PlanMiljø.
Kick Off Konferencen d. 29. oktober vil være første gang, hvor alle projektets deltagere møder hinanden og programmet byder på en god blanding af talere, workshop sessioner samt networking.
Vi glæder os til at bygge morgendagens bæredygtige restauration med jer.
Dato:
29. oktober 2019
Tid:
Kl. 12.30 – 17.00
Sted:
Pladeværkstedet Refshaleøen, Refshalevej 167G, 1432 København
Tilmeldingsfrist:
Onsdag d. 23. oktober 2019
Program
12.30 – 13.00 Ankomst & registrering
13.00 Velkommen
Karen Panum Thisted, Projektleder
Hvorfor Verdensmål i Værdikæden?
Sara Krüger Falk, Direktør, Global Compact Network Danmark
Potentialet for forbedringer i restaurationsbranchen
Torben H. Rosenstock, Direktør, Danmarks Restauranter og Cafeer
13.15 Arbejdet med bæredygtighed i en mindre og mellemstor restauration
Natascha Høj, HR Manager og REGA-medlem (TBA)
13.25 Den regenerative agenda
Hvordan skaber vi en verden, hvor produkter, services og organisationer efterlader mere værdi end de bruger? Og hvordan bruger vi naturens 3,8 mia. års erfaring med R&D til at lede vores virksomheder og organisationer?
Laura Storm, Regenerators
13.45 – 14.05 Pause
14.05 Breakout session 1: De overordnede temaer og rammen for grupperne
Fremtidens Ressourcer & Emballage
(Værdikædegruppe A + B)
Ditte Lysgaard Vind
Fremtidens Fødevarer
(Værdikædegruppe C + D)
Mads Werge
14.55 – 15.10 Pause
15.10 Breakout session 2: Arbejde i Værdikædegrupperne
Værdikædegrupperne (A, B, C og D) arbejder med deres målsætninger, processer mv. hver for sig
16.10 – 16.15 Pause
16.15 Fælles opsamling af breakout sessioner
16.25 Den bæredygtige restauration: vejen frem
Kim Rahbek, Stifter af Sticks & Sushi og Talsperson for REGA
16.30 – 17.00 Fejring af Verdensmål i Værdikæden
Drinks, snacks og networking