Verdensmål i Værdikæden_Logo

Kick Off Konference Verdensmål i Værdikæden

Det officielle startskud til Verdensmål i Værdikæden lyder tirsdag d. 29. oktober 2019 på Pladeværkstedet på Refshaleøen.

Global Compact Network Denmark, Danmarks Restauranter og Cafeer, Restauratørernes Garantiordning og Industriens Fond er glade for at kunne byde velkommen til den store åbningskonference for Verdensmål i Værdikæden.

Sammen skal projektets deltagere arbejde for at finde innovative, bæredygtige løsninger til restaurationsbranchen.

Projektet vil mere specifikt fokusere på ”Fremtidens Ressourcer & Emballage” samt ”Fremtidens Fødevarer” og under disse to overordnede emner, vil fire værdikædegrupper tage sin form:

Fremtidens Ressourcer & Emballage:

  • Værdikædegruppe A: Den Cirkulære Restauration
  • Værdikædegruppe B: Fremtidens Take Away System

Disse grupper vil faciliteres af Ditte Lysgaard Vind fra Lendager TWC.

Fremtidens Fødevarer:

  • Værdikædegruppe C: Fra Græs til Gæst
  • Værdikædegruppe D: Fra Madspild til Ressource

Disse grupper vil faciliteres af Mads Werge fra PlanMiljø.

 

Kick Off Konferencen d. 29. oktober vil være første gang, hvor alle projektets deltagere møder hinanden og programmet byder på en god blanding af talere, workshop sessioner samt networking.

Vi glæder os til at bygge morgendagens bæredygtige restauration med jer.

 

Dato:
29. oktober 2019

Tid: 
Kl. 12.30 – 17.00

Sted: 
Pladeværkstedet Refshaleøen, Refshalevej 167G, 1432 København

Tilmeldingsfrist:

Onsdag d. 23. oktober 2019

Program

12.30 – 13.00 Ankomst & registrering

13.00 Velkommen
Karen Panum Thisted, Projektleder

Hvorfor Verdensmål i Værdikæden?
Sara Krüger Falk, Direktør, Global Compact Network Danmark

Potentialet for forbedringer i restaurationsbranchen
Torben H. Rosenstock, Direktør, Danmarks Restauranter og Cafeer

13.15 Arbejdet med bæredygtighed i en mindre og mellemstor restauration
Natascha Høj, HR Manager og REGA-medlem (TBA)

13.25 Den regenerative agenda
Hvordan skaber vi en verden, hvor produkter, services og organisationer efterlader mere værdi end de bruger? Og hvordan bruger vi naturens 3,8 mia. års erfaring med R&D til at lede vores virksomheder og organisationer?
Laura Storm, Regenerators

13.45 – 14.05 Pause

14.05 Breakout session 1: De overordnede temaer og rammen for grupperne

Fremtidens Ressourcer & Emballage
(Værdikædegruppe A + B)
Ditte Lysgaard Vind

Fremtidens Fødevarer
(Værdikædegruppe C + D)
Mads Werge

14.55 – 15.10 Pause

15.10 Breakout session 2: Arbejde i Værdikædegrupperne
Værdikædegrupperne (A, B, C og D) arbejder med deres målsætninger, processer mv. hver for sig

16.10 – 16.15 Pause

16.15 Fælles opsamling af breakout sessioner

16.25 Den bæredygtige restauration: vejen frem
Kim Rahbek, Stifter af Sticks & Sushi og Talsperson for REGA

16.30 – 17.00 Fejring af Verdensmål i Værdikæden
Drinks, snacks og networking

Karen Panum Thisted

Project Manager