Verdensmål i Værdikæden_Logo

Inspirerende morgenmøde med John Elkington

Bæredygtighedsguruen John Elkington lægger vejen forbi København i oktober og holder i den anledning en eksklusiv morgenbriefing for deltagere i projektet Verdensmål i Værdikæden.

John er fortaler for et ”breakthrough innovationsmindset”, hvor man skal turde tænke helt nyt omkring de løsninger, der skal udvikles til fremtiden. Morgenmødet vil derfor tage udgangspunkt i verdens tilstand og fokusere på, hvorfor vi skal handle nu og hvordan. Det er tænkt som en motivation og inspiration til Verdensmål i Værdikædens deltagere, så vi kan komme ordentligt fra start med et fælles mindset til arbejdet for en mere bæredygtig dansk restaurationsbranche.

John Elkington er ophavsmanden til ”the triple bottom line” eller “people, planet, profit”, som den også er kendt som, og har i årtier arbejdet med at gøre virksomheder mere bæredygtige gennem innovation og strategiudvikling.

Som John selv siger:

“If our unsustainability hasn’t profoundly shocked you, then you haven’t fully understood it yet.”

Han har udgivet et utal af bøger, sidder i en lang række bestyrelser og har senest stiftet konsulentbureauet Volans, som arbejder for at få virksomheders bæredygtighedsarbejde op i det gear, der skal til for at vi kommer i mål med verdensmålene. Volans er hovedarkitekt bag metodik og proces i Verdensmål i Værdikæden.

 

Læs mere om John Elkington og Volans.

 

Mødet vil blive afholdt på engelsk.

Dato:
9. oktober 2019

Tid: 
08.00 – 10.00

Sted:

Madklubben Østerbro, Østerbrogade 79, 1. sal, 2100 København

Tilmeldingsfrist:

Onsdag d. 1. oktober 2019

Program

08.00 – 08.30: Registrering

08.30 – 09.30: Oplæg inkl. Q&A

09.30 – 10.00: Kaffe

Karen Panum Thisted

Project Manager