Arbejdsgruppemøde 3 for Værdikædegruppe C & D – Fremtidens Fødevarer
Tredje arbejdsgruppemøde for værdikædegruppe C & D løber af stablen d. 20. maj.
Tredje arbejdsgruppemøde for værdikædegruppe C & D afholdes virtuelt d. 20. maj.
Her giver hvert team en status på deres arbejde siden det sidste arbejdsgruppemøde,
hvorefter der åbnes op for at deltagerne kan sparre med hinanden om enten det færdige resultat eller den videre proces.
Arbejdsgruppemødet er således et sparringsmøde for projektets deltagere.
OBS: Mødet er kun for deltagere i Verdensmål i Værdikæden.
Dato:
20. maj 2021
Tid:
Kl. 13.00 – 16.10
Sted:
Online via Zoom
Tilmeldingsfrist:
Ingen krav om tilmelding til dette event
Program:
Tidspunkt | Aktivitet |
13.00 | Velkomst og præsentation af dagens program |
13.10 | C2: Lokal produktion med vertikalt landbrug |
13.30 | C3: Lad sæson og den lokale landmand sætte menuen |
13.50 | Optimer fiskens vej fra kaj til køkken |
14.10 | Insekter som erstatning for eksempelvis kød |
14.30 | Kort pause |
14.40 | D1: Genanvendelse af organisk affald |
15.00 | D3: Anvendelse af data i madspildsarbejdet |
15.20 | D4: Madspildsreduktion i restaurationerne |
15.40 | D5: Standardproces for madspild |
16.00 | Afrunding og næste skridt |
16.10 | Tak for i dag |