Verdensmål i Værdikæden_Logo

Arbejdsgruppemøde 3 for Værdikædegruppe C & D – Fremtidens Fødevarer

Tredje arbejdsgruppemøde for værdikædegruppe C & D løber af stablen d. 20. maj.

Tredje arbejdsgruppemøde for værdikædegruppe C & D afholdes virtuelt d. 20. maj. 

Her giver hvert team en status på deres arbejde siden det sidste arbejdsgruppemøde,
hvorefter der åbnes op for at deltagerne kan sparre med hinanden om enten det færdige resultat eller den videre proces. 

Arbejdsgruppemødet er således et sparringsmøde for projektets deltagere.

OBS: Mødet er kun for deltagere i Verdensmål i Værdikæden.

 

Dato:
20. maj 2021

Tid: 
Kl. 13.00 – 16.10

Sted: 
Online via Zoom

Tilmeldingsfrist:
Ingen krav om tilmelding til dette event

Program:

Tidspunkt Aktivitet
13.00 Velkomst og præsentation af dagens program
13.10 C2: Lokal produktion med vertikalt landbrug
13.30 C3: Lad sæson og den lokale landmand sætte menuen
13.50 Optimer fiskens vej fra kaj til køkken
14.10 Insekter som erstatning for eksempelvis kød
14.30 Kort pause
14.40 D1: Genanvendelse af organisk affald
15.00 D3: Anvendelse af data i madspildsarbejdet
15.20 D4: Madspildsreduktion i restaurationerne
15.40 D5: Standardproces for madspild
16.00 Afrunding og næste skridt
16.10 Tak for i dag

Karen Panum Thisted

Project Manager