Presseomtale

Hvad er gevinsten ved at du bruger din biospand?
Madaffald udgør et stort potentiale. Hver gang at du udsorterer dit madaffald fremfor at smide det til restaffald er du med til at mindske CO2 udledningen. Derudover tilbageføres vigtige...

DAKOFA retter fokus mod madaffald og arbejdet i ViV
Dansk kompetencecenter for Ressourcer & Affald (DAKOFA) samler over 250 medlemmer inden for den danske affalds- og ressourcesektor og d. 2. juni ønskede de at høre, hvordan deltagerne i...

Ha’ en holdning til madspild
Madspild og fødevaretab er en af de største globale klimasyndere. Herhjemme genererer restaurationsbranchen alene 60.800 tons madaffald årligt, hvoraf 20.100 tons kan betegnes som madspild. Det...

Løsning på årelangt affaldssystem
Efter to års arbejde på restaurationsbranchens store bæredygtighedsudfordringer begynder løsningerne fra projektet Verdensmål i Værdikæden nu at pible frem! Børsen Bæredygtig satte d. 4. maj fokus...

Engangsemballageudfordringen kræver politisk handling
Politiken satte d. 19. april 2021 fokus på danskernes enorme forbrug af engangsemballage samt behovet for at tænke i genbrugsløsninger. Artiklen tog sit udgangspunkt i Verdensmål i Værdikæden og...

ViV i TV2 NEWS: Genbrugsløsninger er fremtiden
Projektleder på ViV Karen Panum Thisted var torsdag d. 4. marts 2021 i TV2 NEWS for at understrege behovet for genbrugsløsninger som erstatning for engangsemballage. Det var hun i selskab med Anders...

Engangsemballage er et problem – for dig, mig og jorden
I 2020 steg salget af take away og dermed også forbruget på take away engangsemballage drastisk. I ViV lavede vi en rundspørge til de københavnske leverandører af take away, som alle bekræftede en...

TV2 Lorry stiller skarpt på udfordringer med take away emballage
Den 18. og 19. januar 2021 satte TV2 Lorry fokus på vores arbejde i Verdensmål i Værdikæden-projektet og fremtidens take away system.
Et indblik i danskernes madkultur
Hvordan står det til med restaurationsbranchens arbejde med nye løsninger til de store bæredygtighedsudfordringer, efter et år med corona på menuen? Og hvor er Danmarks madkultur egentlig på vej hen? Dette tog vi fat på til Verdensmål i Værdikædens virtuelle nytårskur d. 20. januar 2021.