Presseomtale

TV2 Lorry stiller skarpt på udfordringer med take away emballage
Den 18. og 19. januar 2021 satte TV2 Lorry fokus på vores arbejde i Verdensmål i Værdikæden-projektet og fremtidens take away system.
Et indblik i danskernes madkultur
Hvordan står det til med restaurationsbranchens arbejde med nye løsninger til de store bæredygtighedsudfordringer, efter et år med corona på menuen? Og hvor er Danmarks madkultur egentlig på vej hen? Dette tog vi fat på til Verdensmål i Værdikædens virtuelle nytårskur d. 20. januar 2021.
Bæredygtighed til frokost
Vi spiser alle frokost hver dag, og derfor er virksomheders frokostordning et oplagt sted at tage fat, når vi snakker intern bæredygtighed og orden i eget hus. Dette var Verdensmål i Værdikæden med til at sætte fokus på og dele viden omkring, da Global Compact Network Denmark afholdt et oplysende og inspirerende event omkring bæredygtige frokostordninger d. 10. november, 2020.
Fødevarewatch skriver om at “afmystificere grøntsager som noget besværligt”
Fødevarewatch har bragt en artikel om Gemyses chefkok, Mette Dahlgaard og hendes take på madkulturen i Danmark med afsæt i en debat afholdt af Verdensmål i værdikæden. Hun peger her på...
Vi skal ændre madkulturen i Danmark
Vi skal alle spise mere grønt, men hvordan kan restaurationerne gøre et grønt menukort lækkert og attraktivt for gæster, der i mange år har været vant til bøffer og bearnaise?
Berlingske skriver om behovet for et grønnere emballagesystem
Berlingske har bragt en artikel om Verdensmål i Værdikæden og behovet for et grønt emballagesystem – et behov som er voksende grundet det stigende salg af take away under coronakrisen.
Ansvaret for fremtidens bæredygtige restauration
Se med fra Verdensmål i Værdikædens debat hvor der blev sat fokus på verdensmålene i restaurationsbranchen under verdensmålsugen.
Plastindustrien om ViV og coronakrisens positive indflydelse på bæredygtighed
Uddrag fra artiklen “Sticks’n’Sushi: Coronakrisen har været en katalysator for bæredygtighed” i Plastindustriens nyheder.
Sustain Report om ViV projektet i en krisetid
Sustainreport.dk har bragt et debatindlæg omkring Verdensmål i Værdikæden samt coronakrisens indflydelse på projektet med inddragelse fra artiklen “Sticks’n’Sushi: Coronakrisen har været en katalysator for bæredygtighed”.