Presseomtale

Food Pro skriver om madspildsarbejdet i ViV
Den nylige udgivelse af fagmagasinet Food Pro fra uge 48, havde madspild som gennemgående tema og havde derfor konkrete værktøjer og eksempler på arbejdet med madspildsreduktion blandt...

Madkultur 2021 beretter om øget take away
Onsdag den 1.december 2021 udkom Madkulturen med deres årlige publikation om danskernes spisevaner, for ottende gang. Årets undersøgelse havde fokus på måltidet. Undersøgelsens tal lå generelt tæt...

ViV bød på inspirationsworkshop
Projekt Verdensmål i Værdikæden har over de sidste to år engageret over 75 virksomheder og aktører fra restaurationsbranchens værdikæde under mantraet ”fælles udfordringer kræver fælles løsninger”....

Altinget skriver om gevinsten i dit madaffald
Projekt Verdensmål i Værdikæden har gennem sit arbejde, rettet fokus mod gevinsten ved at udsortere madaffald. Projektet har derfor udarbejdet Danmarks første uvildige madaffaldsberegner, som viser...

Hey Planet serverer lækre retter med verdens første bæredygtige kød
Tirsdag d. 26. oktober bød Hey Planet på smagning af Verdens første bæredygtige kød, som er lavet på bl.a. buffalobiller og ærteprotein. Kokken Rasmus Leck Fischer havde forberedt tre smagfulde...

Børsen skriver om det politiske opråb på showcase konferencen
Børsen Bæredygtig var til stede under showcase konferencen d. 13. oktober og skrev efterfølgende om det enslydende, gennemgående politiske opråb fra alle virksomheder – store som små – der deltog i...

Showcase konferencen d. 13.oktober
Onsdag den 13.oktober blev dagen hvor projekt Verdensmål i Værdikæden præsenterede sine resultater. Dagen bød på mange spændende paneldebatter, hvor der blev efterspurgt konkret...

ViV på Madens folkemøde
Projekt Verdensmål i Værdikæden deltog med to debatter på Madens folkemøde. Fredag blev gevinsten ved madaffald debatteret. Panelet tog udgangspunkt i en ny beregner som viser den konkrete miljø- og...

Verdensmålsugen retter fokus på gevinsten i madaffald
Vidste du at der ligger en CO2 gevinst gemt i dit madaffald? Spørgsmålet tog vores projekt Verdensmål i Værdikæden en diskussion om, til Verdensmålsugen, der løb af stablen d. 22-24. september 2021...